”Lind & Schultz ger möjlighet till intressanta uppdrag”

Konsulten Monika har gjort flera olika uppdrag under en följd av år för Lind & Schultz. Det har handlat om allt från kortare utryckningar där kunden behövt akut hjälp till längre uppdrag. Till exempel interima lösningar, såsom interim ekonomichef eller interim redovisningschef, inför en kommande rekrytering eller kompetensförstärkning i ett specifikt projekt.

– Lind & Schultz har ett bra kontaktnät vilket ger mig möjlighet till intressanta uppdrag. De känner mig och min kompetens väl, vilket gör att uppdragen brukar bli lyckade för alla parter, säger Monika.

Monika är civilekonom från Uppsala Universitet. Efter examen arbetade hon i 17 år hos Ernst & Young (EY) och blev både auktoriserad revisor och delägare. Därefter har hon jobbat som fristående konsult i 15 år.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

 

Följ oss på LinkedIn