Eva medverkade vid börsintroduktion

Konsulten Eva, som är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg har efter en längre period som managementkonsult etablerat sig som egenföretagare och specialist inom koncernredovisning. För Lind & Schultz har hon varit med och implementerat ett budgetsystem på ett försäkringsbolag. Hon har också haft ett längre uppdrag på en koncernredovisningsfunktion inom fastighetsbranschen, som bland annat innebar prospekt inför börsintroduktion, kvartals- och årsbokslut med åtföljande årsredovisning enligt IFRS.

- Lind & Schultz har ett bra inarbetat namn, är kända på marknaden och är framförallt bra på att förmedla intressanta och roliga uppdrag. De är också lätta att ha en bra dialog med, det är hög tillgänglighet när man har olika frågor, säger Eva.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • Många bollar i luften för dagens CFO?
    CFO-rollen innebär oftast stort ansvarsområde, att ha koll på utvecklingen inom nya digitala verktyg, effektivisera- och snabba upp, leda och motivera en allt mer slimmad ekonomiavdelning, stötta i affärsledet och vara bollplank till VD. Gärna också hitta bra finansieringslösningar och upprätthålla internationella kontakter.
  • Kostar ekonomiavdelningen bara en massa pengar eller kan den vara värdeskapande?
    Redovisningen har tidigare bara använts för att se vad som redan hänt. Realdata blir alltmer åtkomligt och kan användas till att styra beteenden och beslut. Ekonomichefen kan då sätta agendan och säkerställa att ekonomifunktionen är verksamhetsstyrande, att den kan tolka data och öka beredskapen för omställningar vid behov.
  • Nytt nyhetsbrev från Lind & Schultz
    I vårt nyhetsbrev får våra prenumeranter en gång per kvartal nyheter och råd från oss och vår omvärld.

 

Följ oss på LinkedIn