Thomas har 20 års erfarenhet som ekonomichef och CFO

Thomas har dryga 20 års erfarenhet som CFO och ekonomichef från en rad olika branscher, bland annat inom resor och fastigheter. De senaste sju åren har han tagit uppdrag som konsult, ett flertal av uppdragen har han fått via Lind & Schultz.

– Jag blev rekommenderad att prata med Eva och Patrik och har sedan vår första kontakt haft flera uppdrag i ledande positioner på ekonomiavdelningar, bland annat som interim ekonomichef med personalansvar.

Thomas har en bakgrund som auktoriserad revisor och har för Lind & Schultz uppdragsgivare bland annat hanterat rapportering och bokslut samt tagit fram styrelsematerial och kommunikéer. Han har även agerat projektledare i förbättringsprojekt på ekonomiavdelningar kopplat till rapportering och hjälpt kunder med nya investeringsmodeller, investeringskalkyler och beslutsstödsystem.

– För mig är det viktigt att jobba med människor som är kunniga, med ett bra nätverk och som håller hög kvalitet på leveranserna. På Lind & Schultz kombineras det dessutom med ett engagemang och en omtänksamhet som inte är självklar. Eva och Patrik har mycket goda relationer med både konsulter och kunder.

– Jag blev rekommenderad att prata med Eva och Patrik och har sedan vår första kontakt haft flera uppdrag i ledande positioner på ekonomiavdelningar, bland annat som interim ekonomichef med personalansvar och som business controller.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • Många bollar i luften för dagens CFO?
    CFO-rollen innebär oftast stort ansvarsområde, att ha koll på utvecklingen inom nya digitala verktyg, effektivisera- och snabba upp, leda och motivera en allt mer slimmad ekonomiavdelning, stötta i affärsledet och vara bollplank till VD. Gärna också hitta bra finansieringslösningar och upprätthålla internationella kontakter.
  • Kostar ekonomiavdelningen bara en massa pengar eller kan den vara värdeskapande?
    Redovisningen har tidigare bara använts för att se vad som redan hänt. Realdata blir alltmer åtkomligt och kan användas till att styra beteenden och beslut. Ekonomichefen kan då sätta agendan och säkerställa att ekonomifunktionen är verksamhetsstyrande, att den kan tolka data och öka beredskapen för omställningar vid behov.
  • Nytt nyhetsbrev från Lind & Schultz
    I vårt nyhetsbrev får våra prenumeranter en gång per kvartal nyheter och råd från oss och vår omvärld.

 

Följ oss på LinkedIn