den 19 mars 2020

Speciella tider kräver kompetenta och kvalificerade konsulter.

Behöver ni hjälp av kvalificerade konsulter till ekonomifunktionen kan vi hjälpa till. Alla våra konsulter är kvalitetssäkrade.

Vi träffar många konsulter varje vecka för att kunna hitta de rätta konsulterna som vi vill ha i vårt nätverk. Vi har själva jobbat som ekonomer och som revisorer och vet därför hur viktigt det är att förstå skillnaden mellan olika personers erfarenhet och personlighet. Det är inte helt enkelt om man inte själv har den erfarenheten, därför är det viktigt med det personliga mötet vilket vi alltid har.
Vår långa erfarenhet från att ha arbetat med och utvärderat ekonomer gör att vi är mycket bra på att bedöma respektive konsults kompetens både vad gäller relevant kunskap och lämplig personlighet. För att ett uppdrag hos en kund ska bli bra krävs att vi föreslår och presenterar rätt konsult för uppdraget. Det är viktigt både för kunden och för konsulten så att ingen blir besviken.

 

Kontakta oss

Använd gärna nedanstående formulär eller ring oss på 08-402 24 00

Du måste fylla i ditt namn
Du måste fylla i din e-postadress
Du måste skriva ett meddelande

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

 

Följ oss på LinkedIn