den 6 september 2019

Många bollar i luften för dagens CFO?

CFO-rollen innebär oftast stort ansvarsområde, att ha koll på utvecklingen inom nya digitala verktyg, effektivisera- och snabba upp, leda och motivera en allt mer slimmad ekonomiavdelning, stötta i affärsledet och vara bollplank till VD. Gärna också hitta bra finansieringslösningar och upprätthålla internationella kontakter.

Våra erfarenheter visar att CFO kan ha svårt att hålla sig uppdaterad med den digitala utvecklingen och hinna med att genomföra ofta tids- och resurskrävande förändringar. En vanlig lösning är att ta in tillfällig kompetens för att få tex ett nytt system på plats eller att hitta effektiva processer som frigör resurser. Vi har konsulter som har stor erfarenhet av förändringsarbete och hjälper ofta CFO att få mer ”luft” i sin kalender säger Patrik Schultz på Lind & Schultz.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

 

Följ oss på LinkedIn