den 5 februari 2013

Lind & Schultz stöder Hand in Hand

Lind & Schultz stöder Hand in Hand i deras arbete med kvinnors entreprenörskap genom att hjälpa kvinnor att starta företag.

 Hand in Hand

Hand in Hands vision är att eliminera fattigdom genom utbildning och företagande. Målet är att skapa 10 miljoner jobb globalt inom 10 år. Hand in Hand verkar för närvarande i Indien, södra och östra Afrika samt i Afghanistan. Lind & Schultz stöder Hand in Hand i deras arbete med kvinnors entreprenörskap genom att hjälpa kvinnor att starta företag.
Vi stöder också Hand in Hands arbete med att utrota barnarbete i Indien genom att ge barnen utbildning istället för barnarbete. Läs mer om Hand in Hands verksamhet på http://www.handinhand.nu

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • Många bollar i luften för dagens CFO?
    CFO-rollen innebär oftast stort ansvarsområde, att ha koll på utvecklingen inom nya digitala verktyg, effektivisera- och snabba upp, leda och motivera en allt mer slimmad ekonomiavdelning, stötta i affärsledet och vara bollplank till VD. Gärna också hitta bra finansieringslösningar och upprätthålla internationella kontakter.
  • Kostar ekonomiavdelningen bara en massa pengar eller kan den vara värdeskapande?
    Redovisningen har tidigare bara använts för att se vad som redan hänt. Realdata blir alltmer åtkomligt och kan användas till att styra beteenden och beslut. Ekonomichefen kan då sätta agendan och säkerställa att ekonomifunktionen är verksamhetsstyrande, att den kan tolka data och öka beredskapen för omställningar vid behov.
  • Nytt nyhetsbrev från Lind & Schultz
    I vårt nyhetsbrev får våra prenumeranter en gång per kvartal nyheter och råd från oss och vår omvärld.

 

Följ oss på LinkedIn