den 5 februari 2013

Lind & Schultz stöder Hand in Hand

Lind & Schultz stöder Hand in Hand i deras arbete med kvinnors entreprenörskap genom att hjälpa kvinnor att starta företag.

 Hand in Hand

Hand in Hands vision är att eliminera fattigdom genom utbildning och företagande. Målet är att skapa 10 miljoner jobb globalt inom 10 år. Hand in Hand verkar för närvarande i Indien, södra och östra Afrika samt i Afghanistan. Lind & Schultz stöder Hand in Hand i deras arbete med kvinnors entreprenörskap genom att hjälpa kvinnor att starta företag.
Vi stöder också Hand in Hands arbete med att utrota barnarbete i Indien genom att ge barnen utbildning istället för barnarbete. Läs mer om Hand in Hands verksamhet på http://www.handinhand.nu

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • RPA på ekonomifunktionen, vad är det?
    RPA är förkortningen som är, om än inte på allas, så i fall på mångas läppar hösten 2018. Så vad handlar det om?
  • Norden mot globalt nedåtgående IPO-trend
    Geopolitiska osäkerhet och handelshinder har globalt minskat investerarnas intresse för nyintroduktioner på aktiemarknaden.
  • IFRS 16
    Leasingstandarden IFRS 16 är en ny standard som träder i kraft from räkenskapsår som påbörjas den 1 januari 2019 eller senare.

 

Följ oss på LinkedIn