den 29 oktober 2018

Äldre mest irriterade på krånglande affärssystem

En majoritet av svenska anställda på ekonomiavdelningar, 62 procent, anser att de arbetar i helt eller delvis lättanvända och moderna affärssystem, enligt en undersökning från Unit4 Nordic East.

Trots det blir det allt vanligare att anställda får lägga onödig tid på IT-relaterade problem, i synnerhet de äldre. I åldern 18–29 år svarar 22 procent av respondenterna att IT-relaterade IT-strul är den vanligaste administrativa uppgiften, men gruppen 60 år eller äldre är det hela 41 procent som svarar att IT-problem är den vanligaste administrativa uppgiften.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • RPA på ekonomifunktionen, vad är det?
    RPA är förkortningen som är, om än inte på allas, så i fall på mångas läppar hösten 2018. Så vad handlar det om?
  • Norden mot globalt nedåtgående IPO-trend
    Geopolitiska osäkerhet och handelshinder har globalt minskat investerarnas intresse för nyintroduktioner på aktiemarknaden.
  • IFRS 16
    Leasingstandarden IFRS 16 är en ny standard som träder i kraft from räkenskapsår som påbörjas den 1 januari 2019 eller senare.

 

Följ oss på LinkedIn