Jobba med oss

Lind & Schultz söker fortlöpande kvalificerade interimschefer och konsulter inom ekonomi och finans och är alltid intresserade av att föra en dialog med intressanta personer. Vi har haft en mycket positiv utveckling sedan starten och vi söker just nu fler associerade konsulter med erfarenhet från ekonomi- och finansfunktioner. Om du känner dig lockad av denna beskrivning får du gärna skicka en intresseanmälan till Lind & Schultz. Den ska innehålla din CV och ett kort brev där du beskriver vem du är och varför du söker dig till oss. Vi återkommer till dig så snart vi har tagit emot din ansökan.

Skicka din intresseanmälan till
patrik.schultz@lochs.se (070-224 00 10)
eva.lind.andersson@lochs.se (070-224 00 20)
Du kan också ringa oss på 08-402 24 00 om du har frågor.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

 

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF)

 

Senaste nytt

  • Många bollar i luften för dagens CFO?
    CFO-rollen innebär oftast stort ansvarsområde, att ha koll på utvecklingen inom nya digitala verktyg, effektivisera- och snabba upp, leda och motivera en allt mer slimmad ekonomiavdelning, stötta i affärsledet och vara bollplank till VD. Gärna också hitta bra finansieringslösningar och upprätthålla internationella kontakter.
  • Kostar ekonomiavdelningen bara en massa pengar eller kan den vara värdeskapande?
    Redovisningen har tidigare bara använts för att se vad som redan hänt. Realdata blir alltmer åtkomligt och kan användas till att styra beteenden och beslut. Ekonomichefen kan då sätta agendan och säkerställa att ekonomifunktionen är verksamhetsstyrande, att den kan tolka data och öka beredskapen för omställningar vid behov.
  • Nytt nyhetsbrev från Lind & Schultz
    I vårt nyhetsbrev får våra prenumeranter en gång per kvartal nyheter och råd från oss och vår omvärld.

 

Följ oss på LinkedIn