Jobba med oss

Lind & Schultz söker fortlöpande kvalificerade konsulter inom ekonomi och finans och är alltid intresserade av att föra en dialog med intressanta personer. Vi har haft en mycket positiv utveckling sedan starten och vi söker just nu fler associerade konsulter med erfarenhet från ekonomi- och finansfunktioner. Om du känner dig lockad av denna beskrivning får du gärna skicka en intresseanmälan till Lind & Schultz. Den ska innehålla din CV och ett kort brev där du beskriver vem du är och varför du söker dig till oss. Vi återkommer till dig så snart vi har tagit emot din ansökan.

Skicka din intresseanmälan till
patrik.schultz@lochs.se (070-224 00 10)
eva.lind.andersson@lochs.se (070-224 00 20)
Du kan också ringa oss på 08-402 24 00 om du har frågor.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i nedanstående formulär och klicka på 'Skicka' för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Din adress kommer endast att användas av oss på Lind & Schultz och du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen genom att skicka ett mail till oss.

Du måste fylla i din e-postadress
Adressen måste vara samma som ovan

Senaste nytt

  • Många företag har gamla affärssystem
    Tre av fyra svenska bolag har ett ekonomi- eller affärssystem som är äldre än tio år. 55 procent av systemen har mer än 15 år på nacken. Det innebär att många av landets företag arbetar ineffektivt och går miste om möjligheterna till automatisering som moderna system klarar av, enligt en kartläggning som mjukvaruföretaget Visma har gjort bland 3 600 företag.
  • Ökad brist på erfarna ekonomer
    Bristen på erfarna ekonomer fortsätter att öka. Enligt SCB:s Arbetskraftsbarometer för 2017 anser endast 8 procent av arbetsgivarna att det finns gott om erfarna ekonomer medan nästan hälften anser att det råder brist på ekonomer med erfarenhet.

Följ oss på LinkedIn